Het is prachtig het vertrouwen te krijgen om iemands meest kostbare bezit te mogen (ver)kopen. Een woning heeft economische waarde, maar ook emotionele waarde en daar ga ik in mijn werk als makelaar respectvol en vakkundig mee om. Zeven dagen per week, ook in de avonduren, tot uw dienst. Als zelfstandig ondernemer, professioneel en gedreven, ben ik gericht op het resultaat, namelijk de verkoop en/of aankoop van uw woning, en een prettige relatie met u als klant.

Mijn werkwijze is transparant. U kent op ieder moment de voortgang in het (ver)koopproces van uw huis. Ik denk altijd in mogelijkheden en oplossingen en voeg de daad bij het woord. Het resultaat telt en daar werk ik, samen met u, volgens een met u afgestemd plan naar toe, waarbij u maximaal wordt ontzorgd.

Ik begeleid persoonlijk het (ver)koopproces van uw woning van begin tot eind, dus vanaf de kennismaking met u tot en met het zetten van uw handtekening bij de notaris. Dat betekent voor u: korte lijnen, heldere communicatie, transparante werkwijze.

Als u binnenkort uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen, neemt u dan contact op met mij. Ik maak graag kennis met u!